Smartlog v3 » Børnetøj » Tips til webshop design
Opret egen blog | Næste blog »

Børnetøj

Blog med beskrivelse af udvalgte varer og mærker indenfor børnetøj

Tips til webshop design

25. Jan 2012 15:24, jaconline

Hvis du skal til at starte en webshop, så er en af de første ting der skal på plads selve webshop designet. Der er uendelig muligheder for hvordan man kan designe en webshop, så det afhænger meget af hvilke varer der skal sælges og firmaet generelle profil.

Lav en webshop kravspecifikation

Den optimale måde at starte webshop processen på, er ved at udarbejde en kravspecifikation. Jo mere detaljeret og udførlig den laves, desto nemmere er det efterfølgende at finde den rette leverandør og design partner. For der er i vore dage stort set ikke nogen begrænsninger for, hvilke funktionaliteter en webshop kan indeholde, men de fleste webshops har ikke behov for ret mange. Derfor er det vigtigt at finde ud af præcis hvad selve webshoppen skal kunne, så kan man nemmere finde den rigtige og en billig webshop løsning.

Webshop priser

Da webshops kan laves i så uendelig mange versioner og størrelser, er det også umuligt at give nogle generelle priser på, hvad det koster at få lavet en shop. Ligesom alt det andet så afhænger det af behov og krav til den enkelte webshop. Men generelt kan man i dag få lavet en billig webshop fra omkring 5-6000 kr og opefter. Her du brug for en af de helt store løsninger, feks med integration til Jeres økonomisystem, så vil priserne starte ved 50000 kr og opefter.

Webshops og Google

Da en webshop altid er lavet for at tiltrække kunder og sælge produkter, så er det nødvendigt, at den laves rigtigt i forhold til søgemaskinerne. Søgemaskiner såsom Google, Bing og Yahoo leverer typiske omkring 80 % af al trafikken til webshoppen. Derfor skal der tænkes utrolig meget i søgemaskineoptimering, så man udnytter al den gratis og relevante trafik, man kan få fra internet søgemaskinerne.
Det betyder bla at det skal indgå i en evt kravspecifikation, så dem der skal laves webshoppen er klar over, at det er en vigtig parameter for Jer som kunde. Dernæst skal I forvente, at der skal arbejdes løbende med at optimere webshoppen. En del af det kan I selv lave, men det vil for langt de flestes vedkommende være nødvendigt at hyre en seo firma, som kan bistå med arbejdet og rådgive Jer i den rigtige retning.

Relaterede