Smartlog v3 » Børnetøj » Smarte børnetøjsmærker
Opret egen blog | Næste blog »

Børnetøj

Blog med beskrivelse af udvalgte varer og mærker indenfor børnetøj

Smarte børnetøjsmærker

16. Mar 2010 12:36, jaconline

Der findes rigtig meget forskelligt børnetøj, og hvert eneste år kommer der nye producenter og designere på markedet med deres bud på lækkert børnetøj. Typisk går der nogle år, inden man får etableret sig som kvalitetsbevidst, moderigtig osv. Nedenunder kan du læse om et par af de børnetøjs mærker, som allerede er etableret, som nogle af de bedste på markedet

Ticket to Heaven
Ticket to Heaven har i flere år været blandt de etablerede brands indenfor børnetøj. Deres tøj er tydeligt gennemarbejdet, både hvad angår design og kvalitet. Der kommer nye kollektioner 2 gange om året, og består af en forår+sommer kollektion samt en efterår+vinter kollektion.
Der udsendes derudover en separat kollektion med tasker. Denne serie består af et bredt udvalg i feks skoletasker, penalhuse, børnehavetasker og meget mere.

Mini A Ture
Mini A Ture børnetøj så første gang dagens lys tilbage i 2001. Der er meget stor fokus på lækkert design, som har et internationalt snit.
Der udkommer 4 kollektioner om året fra Mini A Ture, hvor hovedvægten lægges på forår og efterårs kollektionerne, og kollektionerne som udkommer til sommer og til jul er lidt mindre.