Smartlog v3 » Børnetøj » Julegave-hit legetøj
Opret egen blog | Næste blog »

Børnetøj

Blog med beskrivelse af udvalgte varer og mærker indenfor børnetøj

Julegave-hit legetøj

27. Aug 2010 10:53, jaconline

Det kan være lidt lidt svært at spekulere i hvad der bliver populært som julegaver. Men selvfølgelig hænger det typisk sammen med annoncering osv.

NERF
Hvis du spørger mig, så tror jeg at en af de store ting i julen 2010 bliver legetøjsmærket Nerf
Nerf er et legetøjsmærker fra Hasbro, og bliver markedsført over det meste af verden. Det er udviklet til at børn skal kunne lege sikkert indenfor og udenfor. NERF står for Non-Expanding Recreational Foam. Produkterne består af en række forskellige legetøjsgeværer og legetøjspistoler, som skyder med ammo lavet af harmløst skum. Derfor kan børnene også trygt lege rundt, da de forskellige skum pile og kugler ikke kan skade noget som helst.

Mindflex fra Mattel
Et andet produkt, som jeg har stor fidus til er et nyt spil(lanceret i efteråret 2009), som hedder Mindflex.
Kort og godt går det ud på spillet kan måle dine hjernebølger, og derved kan du selv styre spillet ved tankens kraft. Det lyder faktisk rimelig sejt, og er da også allerede blevet populært rundt om i verden.
Som altid med disse lidt kontroversielle spil, så har der også været nogle kritikkerne, som ikke rigtig har troet på at Mindflex virkelig måler hjernebølgerne, men efter der blev bevist, så er kritikken svindet lidt igen.

Relaterede